29/11-14/12 2013
Kulturakademin - Urban Hjärnes väg 6, Motala

En Show Lagom till Jul med avsikt att både roa och oroa - Teater Mitt i Maten på Kulturakademin, Motala
Julshow med Glitter & Glamour och Sidekicks med rätt att avbryta. Garanterar en kväll utan röda trådar!

Därtill en Julinspirerad Supé levererad av Möllers Group serverad sedvanligt av Aktörerna.
Lokalens utformning inbjuder till att kunna presentera två olika upplägg under kvällen.

Show & Supe 595 kr /person (2-rätterssupé/Kaffe)

Meny
Julinspirerad silltallrik
(2 sorters sill. Sillpotatis, Lax med hovmästarsås, ägghalva m majonäs och räkor, skaldjurspate)
Glöggmarinerad fläskfilé med rödvinssky och timjanspotatisbakelse

Showstol 425 kr/person

Kl 19.00-22.15/föreställning

 

På scen:

Uffe Holmertz
- En av östergötlands offentliga personligheter och som jobbat med alla olika medier; tidning, radio och TV. Skrivit 27 egna revyer och medverkat i 35. På Sveriges Radio som programledare i 15 år och TV4 i nio år. Spelat sommarrevy med Chopp Event i Norrköping och haft en av huvudrollerna i Teaterbåten. Förutom det skriver han sina ord lite överallt och många gånger resulterar det i revyer, kåserier och sångtexter. Föreläser mycket om ordets makt. Senast aktuell i Sommarspel på Medevi som manusförfattare, skådespelare och producent.

Robban Zetterberg - Möblersnickare och frilansande inom nöjesbranschen som författare, regissör och skådepelare. Medverkat i Tjaddenrevyer, egna krogshower och spelat barnteater. Turnérat med egna föreställningar. Senast aktuell som skådespelare i sommarspel på Medevi.

Maria Olsson - Utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Hon har varit yrkesverksam sedan år 2000 som sångerska, komedienn och skådespelerska. Maria har lång och bred erfarenhet av bland annat krogshow, komedi, musikteater, revy, reklamfilm och dubbning.

Camilla Cederlund - Utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Kirshti Academy of vocal fitness. Hon har sedan sin examen 2003 frilansat och medverkat i många produktioner. Camilla arbetar med teater, musikaler, barnteater, krogshower och rena sånguppdrag. Hon undervisar även i teater och dans.


 


                                     UTSKRIFTSVÄNLIG VERSION