Kulturakademin - Urban Hjärnesväg 6, Motala

En Julshow lagom till Jul har vi valt att kalla föreställningen som både kommer roa och oroa!! Sanningssägarna eller "SIDEKICKS med rätt att avbryta" Uffe Holmertz och Robban Zetterberg är som gjorda för uttrycket. Maria Olsson och Camilla Cederlund (showduon "Hon & Jag") som "hittat" varandra i Vadstena där båda medverkat i flera krogshower fr om 2003 - 2012. Bekväma på alla scener stora som små, musikaliskt och teatraliskt.
Upplev nordisk julstämning blandat med glögghet Hollywood Glamour!.. och
Var beredda på Sanningar och Reflektioner!
Därtill en Julinspirerad Supé levererad av Möllers Group serverad sedvanligt av Aktörerna. Lokalens utformning inbjuder till att kunna presentera två olika upplägg under kvällen.

Show & Supe 595 kr /person
Showstol 425 kr/person

Föreställningsperiod: 29/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12, 14/12
Kl 19.00-22.15/föreställning

Kontakt för info genom mejl eller telefon
(se huvudmenyn kontakt & info)



Uffe Holmertz
- En av Östergötlands offentliga personligheter och som jobbat med alla olika medier; tidning, radio och TV. Förutom det så skriver han sina ord lite överallt och många gånger resulterar det i revyer, kåserier och sångtexter. Senast aktuell i Sommarspel på Medevi, som manusförfattar, skådespelare och producent.

Robban Zetterberg - Frilansande inom nöjesbranchen. Författare, regissör, skådespelare. Medverkat i Tjaddenrevyer, krogshower och sommarspel i Medevi bl a.

Maria Olsson - Utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Hon har varit yrkesverksam sedan år 2000 som sångerska, komedienn och skådespelerska. Maria har lång och bred erfarenhet av bland annat krogshow, komedi, musikteater, revy, reklamfilm och dubbning.

Camilla Cederlund - Utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Kirshti Academy of vocal fitness. Hon har sedan sin examen 2003 frilansat och medverkat i många produktioner. Camilla arbetar med teater, musikaler, barnteater, krogshower och rena sånguppdrag. Hon undervisar även i teater och dans.